Λακατάμια: Ιδανική Τοποθεσία Για Αγορά Ακινήτων

Αν ψάχνετε για ένα μέρος για να επενδύσετε στην Κύπρο, η Λακατάμια θα πρέπει να είναι στην κορυφή της λίστας σας.

Η Λακατάμια βρίσκεται στην επαρχία Λευκωσίας. Είναι μια αναπτυσσόμενη οικιστική περιοχή με εξαιρετικές επενδυτικές προοπτικές. Σε κοντινή απόσταση απο το κέντρο της πρωτεύουσας και με άμεση πρόσβαση στο κύριο αυτοκινητόδρομο (A1).

Προσφέρει στους κατοίκους πληθώρες επιλογών σε σχολεία ιδιωτικά και δημόσια. Η Λακατάμια παρέχει εξαιρετική ισορροπία μεταξύ των πλεονεκτημάτων της πόλης και της ηρεμίας των προαστίων.

Η Hadjiloucas Construction με ιστορία πέραν των 60 χρόνων είναι μια καταξιωμένη εταιρεία που ειδικεύεται στην κατασκευή μοντέρνων κατοικιών και διαμερισμάτων υψηλής ποιότητας και ενεργειακής απόδοσης. Προσφέρει στους πελάτες της αριθμό κατοικιών στην περιοχή της Λακατάμιας.

Σε αυτό το άρθρο, θα δούμε γιατί η Λακατάμια είναι μια εξαιρετική τοποθεσία για αγορά ακινήτου με την Hadjiloucas Construction.

ROI - Λακατάμια - Hadjiloucas Constructions

Απόδοση Επένδυσης (Return On Investment)

Η Λακατάμια είναι μια εξαιρετική τοποθεσία με υψηλή απόδοση επένδυσης (ROI). Η Λακατάμεια διαχρονικά ήταν απο τις περιοχές με υψηλό δείκτη ROI. Με τη ζήτηση για στέγαση στην Κύπρο να αυξάνεται, η Λακατάμια προσφέρει μεγάλες ευκαιρίες σε επενδυτές που επιθυμούν να αποκομίσουν κέρδη.

Για παράδειγμα σε περίπτωση που επιλέξετε να επενδύσετε στην Λακατάμια αγοράζοντας ένα ακίνητο στην τιμή των €170.000 + ΦΠΑ, μπορείτε να αυξήσετε άμεσα τα μηνιαία σας εισοδήματά κατά περίπου €800 – €1000 , εκμεταλλευόμενοι τις δυνατότητες ενοικίασης της περιοχής.

ROI - HADJILOUCAS CONSTRUCTIONS

Ως αναπτυσσόμενη οικιστική περιοχή, η ζήτηση για κατοικίες είναι υψηλή και η αξία των ακινήτων αυξάνεται σταθερά. Με την Hadjiloucas Construction, οι επενδυτές αλλά και όσοι ψάχνουν για το νέο τους σπίτι, μπορούν να είναι σίγουροι ότι η αγορά τους θα αποφέρει υψηλές αποδόσεις.

Η εταιρεία έχει αποδεδειγμένο ιστορικό στην κατασκευή κατοικιών και διαμερισμάτων. Αγοράζοντας από την Hadjiloucas Constructions θα κερδίσετε υψηλή ποιότητα, χαμηλά κόστη συντήρησης και χαμηλά λειτουργικά κόστη.

Ευκολία Ζωής - Hadjiloucas Constructions

Εύκολη ζωή στη Λακατάμια

Η περιοχή προσφέρει τέλεια ισορροπία μεταξύ των πλεονεκτημάτων της πόλης και της ηρεμίας των προαστίων. Είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ζήσουν όσοι εργάζονται στην πόλη αλλά θέλουν να επιστρέψουν σπίτι σε μια ήσυχη γειτονιά.

Η περιοχή έχει εξαιρετική σύνδεση με την πρωτεύουσα, με εύκολη πρόσβαση σε μεγάλους αυτοκινητόδρομους και μέσα μαζικής μεταφοράς. Ειδικά με το υπό κατασκευή έργο του νέου περιμετρικού δρόμου Λευκωσίας η διακίνηση από και προς την Λακατάμια θα γίνει ευκολότερη.

Hadassah Cyprus Hospital and University - Λακατάμια - Hadjiloucas Constructions

Hadassah Cyprus Hospital and University (Λακατάμια)

Μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις στην περιοχή είναι το επερχόμενο Νοσοκομείο και Πανεπιστήμιο Hadassah Κύπρου. Με προϋπολογισμό 150 εκατ. ευρώ, η κατασκευή αυτή, αναμένεται να δημιουργήσει περισσότερες από 1.500 θέσεις εργασίας στην περιοχή. Αυτή η επένδυση θα αλλάξει την ιατρική περίθαλψη σε ολόκληρο το νησί. Θα προσφέρει υπερσύγχρονες ιατρικές υπηρεσίες και ευκαιρίες εκπαίδευσης στους φοιτητές.

Η παρουσία του Hadassah θα προσελκύσει περισσότερους επαγγελματίες και φοιτητές στην περιοχή. Έτσι θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο η ζήτηση για στέγαση στην περιοχή. Αυτό καθιστά τη Λακατάμια ιδανική τοποθεσία για επενδυτές που θέλουν να επενδύσουν σε ακίνητα που θα έχουν μεγάλη ζήτηση στο μέλλον.

Γραμμικό Πάρκο Πεδιαίου - Hadjiloucas Constructions

Πεζόδρομος – Ποδηλατόδρομος (Γραμμικό Πάρκο Πεδιαίου)

Ο Πεζόδρομος – Ποδηλατόδρομος (Γραμμικό Πάρκο Πεδιαίου) είναι ένας σημαντικός παράγοντας που συμβάλλει στην ανάπτυξη της Λακατάμιας. Ο Πεζόδρομος – Ποδηλατόδρομος μήκους 14χιλ. ξεκινά απο την Ανθούπολη και καταλήγει στο κέντρο της Λευκωσίας. Έχει δημιουργήσει έναν ασφαλέστερο και πιο βολικό τρόπο για τους κατοίκους να ταξιδεύουν στην περιοχή. Συνδέει τις γειτονιές και παρέχει πρόσβαση σε τοπικά πάρκα (ακόμη και πάρκο σκύλων) αλλά και άλλες ανέσεις.

Για τους τετράποδους μας φίλους από το 2008 λειτουργεί από τους πρώτους παγκυπρίος δρόμους για πεζοπόρους με σκύλους. Έχει μήκος 3500 μέτρα και βρίσκετε παράλληλα του Πεζόδρομου.

Η εφαρμογή του Πεζόδρομου – Ποδηλατόδρομου έχει κάνει τη Λακατάμια πιο βατή και φιλική προς το ποδήλατο, ενθαρρύνοντας έναν πιο δραστήριο τρόπο ζωής για τους κατοίκους της. Αυτό, με τη σειρά του, έχει αυξήσει την ελκυστικότητα της περιοχής για τους πιθανούς κατοίκους και τους επενδυτές.

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ - Λακατάμια - Hadjiloucas Constructions

Αμφιθέατρο στη Λακατάμια

Το Αμφιθέατρο Λακατάμιας είναι ένα ακόμη ολοκληρωμένο έργο στην περιοχή. Προσφέρει έναν υπαίθριο χώρο όπου διεξάγονται, συναυλίες των πιο γνωστών Κυπρίων και Ελλήνων καλλιτεχνών και άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Στο χώρο από το 1996 λειτουργεί και χώρος εκθέσεων (ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΘΕΣΕΩΝ) η οποία είναι άρτια εξοπλισμένη και φιλοξενεί εκθέσεις ζωγραφικής και άλλων μορφών εικαστικής έκφρασης.

Το Αμφιθέατρο Λακατάμιας έχει γίνει κεντρικό αξιοθέατο της περιοχής, προσελκύοντας επισκέπτες από όλη την Κύπρο. Η παρουσία του προσφέρει πρόσθετο όφελος στους επενδυτές, καθώς συμβάλλει στη συνολική κοινωνική και πολιτιστική απήχηση της περιοχής.

Nicosia Mall - Λακατάμια - Hadjiloucas Constructions

Εμπορικό Κέντρο “Nicosia Mall”

Το Nicosia Mall παίζει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη της Λακατάμιας αφού αποτελεί ένα στολίδι για την περιοχή αλλά και γενικότερα για όλο το νησί. Προσφέρει στους καταναλωτές μεγάλη ποικιλία από καταστήματα, εστιατόρια και άλλες υπηρεσίες. Με πάνω από 150 καταστήματα εκ των οποίων  γνωστά brands και μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων, που καλύπτουν τις ανάγκες των καταναλωτών σε όλα τα επίπεδα.

Η παρουσία του Nicosia Mall ενισχύει ακόμη περισσότερο τη ζήτηση για οικιστικούς και επαγγελματικούς χώρους στην περιοχή, και ως εκ τούτου, αυξάνει την αξία των ακινήτων.

Hadjiloucas Constructions: Υψηλή Ποιότητα και Τοποθεσία είναι αυτά που μας χαρακτηρίζουν.

Η τοποθεσία του νέου σας σπιτιού ή διαμερίσματος είναι ένας κρίσιμος παράγοντας όταν πρόκειται για την αγορά. Μια καλή τοποθεσία μπορεί να προσφέρει εύκολη πρόσβαση στην εργασία σας, στο σχολείο των παιδιών σας, σε καταστήματα και άλλες ανέσεις και υπηρεσίες. Η Hadjiloucas Constructions κατανοεί αυτή τη σημασία και επιλέγει προσεκτικά τις καλύτερες τοποθεσίες στην Λευκωσία. Τα ακίνητά μας βρίσκονται σε προνομιακές τοποθεσίες που προσφέρουν εύκολη πρόσβαση σε κύριους δρόμους, μέσα μαζικής μεταφοράς χώρους πρασίνου και άλλες ανέσεις.

Για να εξασφαλιστεί μια εμπειρία διαβίωσης υψηλής ποιότητας η ποιότητα κατασκευής είναι εξίσου σημαντική. Ένα σπίτι ή ένα διαμέρισμα πρέπει να κατασκευαστεί για να διαρκέσει, με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και κατασκευής. Γι’ αυτό η Hadjiloucas Constructions χρησιμοποιεί μόνο τα καλύτερα υλικά και τους πιο έμπειρους τεχνίτες για την κατασκευή των ακινήτων της. Η προσοχή στη λεπτομέρεια και η προσήλωσή στην ποιότητα είναι εμφανής σε κάθε πτυχή της διαδικασίας κατασκευής.

Η Hadjiloucas Construction προσφέρει μια σειρά από ακίνητα, όπως διαμερίσματα και σπίτια, με μια ποικιλία για να διαλέξετε ή σας δίνει την δυνατότητα να το σχεδιάσετε μαζί ακόμα και σε δικό σας οικόπεδο.

Οι επενδυτές μπορούν να είναι βέβαιοι ότι η αγορά τους θα είναι υψηλής ποιότητας και θα έχει κατασκευαστεί για να διαρκέσει αλλά και για να αποφέρει τη μέγιστη απόδοση της επένδυσης τους.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες: